Op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis 4 offertes van makelaarskantoren uit jouw regio.

Vergelijk makkelijk en snel NVM & VBO makelaars bij jou uit de buurt. Bespaar al snel duizenden euro's. Vraag het hieronder vrijblijvend aan!

Jouw gegevens

Jouw regio is: Almere

Wijzig
 

!Vul alstublieft uw naam in.
!Vul alstublieft een geldig e-mailadres in.
!Vul alstublieft een geldig telefoonnummer in.
!1
!Vul alstublieft waarde in.
!1
!Vul alstublieft waarde in.
!1

Hiermee kunnen ze je een beter voorstel doen, toegespitst op je persoonlijke situatie:

!Geef een uitgebreidere toelichting.
Bezig met verzenden...
Deze gegevens worden gedeeld met 4 makelaars uit jouw regio zodat zij jou een vrijblijvende offerte kunnen opsturen
Teun Pijnenburg

Fantastische ervaring met Makelaarsoffertes.com! Via hen ontvingen we snel offertes van diverse makelaars in onze regio. Uiteindelijk kozen we voor Remmie, die met professionaliteit en vriendelijkheid ons droomhuis werkelijkheid maakte. Aanrader voor wie professionele ondersteuning zoekt bij het kopen van een huis!

Bij ons aangesloten makelaars zijn aangesloten bij

Hoe werkt het?

Start een gratis offerte aanvraag

Wij sturen je aanvraag naar 4 makelaars bij jou uit de regio. De offertes ontvang je rechtstreeks van deze makelaars in je mailbox.

Bekijk & vergelijk offertes

Ontdek wat de makelaars jou te bieden hebben. Let niet alleen op de prijs, maar ook op hun werkwijze en dienstverlening.

Kies jouw makelaar

Ga voor de makelaar die het beste bij jou past. Wij geven jouw keuze door, zodat de makelaar contact met je kan opnemen.

Waarom Makelaarsoffertes

“Als vrienden en familie hun huis gingen verkopen of een nieuw huis gingen aankopen viel het mij op dat zij meestal al een makelaar kenden en daar eigenlijk meteen mee in zee gingen. En als ik vroeg naar de bedragen die mijn vrienden aan makelaars betaalden schrok ik me soms wezenloos. Toen ik zelf mijn huis ging verkopen wilde ik het anders doen. Ik vroeg meerdere offertes op en wilde precies weten wat de makelaars voor mij ging betekenen én wat ik uiteindelijk zou gaan betalen. Ik was heel tevreden met mijn uiteindelijke keuze en heb het gevoel dat ik niet te veel heb betaald aan de makelaar. Hierdoor ontstond mijn idee voor Makelaars Offertes. Een platform om meerdere makelaars vergelijken, maar ook weer niet te veel. En je wilt de makelaars ook écht een kans geven jou als klant voor zich te winnen. Daarom kiezen wij voor 4 offerte-aanvragen van lokale makelaars.” Aldus Joeri van de Watering, eigenaar Makelaars Offertes.

Makelaars hanteren een commissie die meestal varieert van zo’n 1% tot 2,5%. Op een gemiddeld huis van 400.000 euro kan het verschil oplopen tot 6.000 euro.

Wat men over ons zegt

Teun Pijnenburg

Fantastische ervaring met Makelaarsoffertes.com! Via hen ontvingen we snel offertes van diverse makelaars in onze regio. Uiteindelijk kozen we voor Remmie, die met professionaliteit en vriendelijkheid ons droomhuis werkelijkheid maakte. Aanrader voor wie professionele ondersteuning zoekt bij het kopen van een huis!

Robin Simons

Makelaarsoffertes.com heeft onze verwachtingen overtroffen tijdens het verkoopproces van ons oude huis en de zoektocht naar een nieuw thuis. Via hun eenvoudige website ontvingen we snel en overzichtelijk 4 offertes van lokale makelaars, wat het hele proces aanzienlijk vereenvoudigde.

Paul Piereij

Makelaarsoffertes.com maakte het gehele proces moeiteloos en stressvrij. We zijn zeer tevreden met hun diensten en bevelen hen van harte aan aan iedereen die op zoek is naar professionele ondersteuning bij het kopen of verkopen van een woning. Dank je wel, Makelaarsoffertes.com!

Wij hebben veel geld bespaard via Makelaars Offertes

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van de makelaars bij jou in de buurt?

Vraag offertes aan

Makelaarsoffertes.com is eigendom van Dutch Blue B.V. - KvK nummer 39077372