Huis te koop zetten op Funda

Huis te koop zetten op Funda

Huis te koop zetten op Funda

Wanneer u uw huis te koop wilt zetten op Funda dient u een makelaar in te schakelen. Het is niet mogelijk om als particulier een huis aan te melden op Funda.

Funda maakt gebruik van diverse mogelijkheden voor het plaatsen van uw huis. De meest eenvoudige mogelijkheid waarmee uw huis op Funda geplaatst kan worden is een basisplaatsing.

Een basisplaatsing bevat alle basisgegevens van uw huis: een uitgebreide omschrijving, alle kenmerken van de woning, foto’s en een plattegrond met de locatie van uw woning. Wilt u een extra dimensie toevoegen aan uw huis op Funda, kies dan voor het presentatiepakket.

Het presentatiepakket helpt u bij het succesvol neerzetten van uw huis op Funda door de toevoeging van een plattegrond, 360 graden foto’s en video’s. Via uw makelaar kunt u beide pakketten afnemen, het is ook mogelijk om de plattegrond, 360 graden foto’s of video’s als los presentatieproduct af te nemen bij een basisplaatsing.

Wilt u uw zichtbaarheid vergoten? Funda biedt diverse opties om uw huis in de spotlight te plaatsen. Een van deze opties is het toevoegen van een promolabel. Door toevoeging van een promolabel verschijnt uw huis een maand lang met meer presentatieruimte in de resultatenlijst en kunt u kiezen voor een gekleurd tekstlabel of een mozaïek van foto’s dat extra de aandacht trekt.

Het promotielabel wordt gebruikt om het belangrijkste verkoopargument te benadrukken, zoals “zwembad + dakterras”.

Naast het promolabel is het ook mogelijk om uw huis een week of maand lang boven aan de resultatenlijst te plaatsen of om uw huis op de homepage te plaatsen.


Ontdek welke makelaar het beste voor je zorgt en krijg de beste deal met onze unieke gratis offerteservice.

Goede foto’s maken, Verkoopklaar maken, Bouwkundige keuring uitvoeren, Adverteren, Koopakte opstellen etc. Maar wat zit er nu in de prijs en wat niet?

Makelaarsoffertes.com is eigendom van Dutch Blue B.V. - KvK nummer 39077372